In alle st(r)aten

Drone vliegen Ravenstein is onderdeel van In alle Straten. Beide eigenaren Arthur en Kim van der Straten zijn altijd op zoek naar originele activiteiten en bieden naast de workshop drone vliegen bieden diverse andere activiteiten en je kunt zelfs blijven slapen in één van onze groepsaccommodaties.

Solex rijden

Solex rijden

In 2007 zijn we gestart met de verhuur van Solexen. Toen nog naast onze banen in het weekend. Het ondernemen beviel ons zo goed dat we op zoek zijn gegaan naar een andere locatie voor uitbreiding. Deze vonden we in Dieden (Ravenstein).

Bedstee-Boerderij

Groepsaccommodaties

Onder de toren van Haren hebben we een voormalig melkvee bedrijf gekocht en zijn flink gaan verbouwen. In 2012 ontvingen we de eerste gasten in onze twee groepsaccommodaties. De luxe Bedstee Boerderij (tot 24 personen) en De Houten Hooihuisjes (tot 36 personen). De groepsaccommodaties verhuren we in de midweken tevens als vergaderlocaties. Dit kan met of zonder overnachting.

escape room

Escape room

In 2015 starten we één van de eerste escape rooms van Nederland en hebben deze inmiddels uitgebreid zodat je tot maar liefst 36 personen tegelijk en tégen elkaar kunt spelen. Kijk op www.escaperoomravenstein.nl voor meer informatie over onze escape room

barbecue tot buffet

Barbecue tot buffet

We maken jouw personeelsuitje, familiedag of vrijgezellendag graag tot een compleet uitje, met één contactpersoon en alles meteen gemakkelijk op één locatie. Natuurlijk mag bij een compleet dagje uit een hapje en drankje niet ontbreken, daarom hebben we een bakhuisje gebouwd en kun je sinds 2016 het hele jaar door terecht voor een barbecue of buffet in onze Binnenwei.

Virtuel reality - VR Room

Ga op avontuur in onze VR Room. Hier maak je een reis in de virtuele wereld waar alles mogelijk is. Vanaf 2018 zijn we uitgebreid met 4 VR Rooms waarin je tot 24 personen tegelijk kunt spelen.
Diepzeeduiken, een ritje in de achtbaan, een vr escape room of gewoon lekker rustig op safari of naar de Malediven. Het kan allemaal in de virtuele wereld. Meer info www.vrroomravenstein.nl

Offerte

Programma op maat?

We maken graag een programmavoorstel op maat voor jouw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Vraag een offerte aan of kijk op www.inallestraten.nl

Op de hoogte blijven?

Like ons op facebook en je mist niets: www.facebook.com/inallestraten of volg ons op  instagram