In alle st(r)aten

Drone vliegen Ravenstein is onderdeel van In alle Straten, een bedrijf van Arthur en Kim van der Straten. Naast de workshop drone vliegen bieden we diverse andere activiteiten en kun je zelfs blijven slapen in één van onze groepsaccommodaties.

Solex rijden

Solex rijden

In 2007 zijn we gestart met de verhuur van Solexen. Toen nog naast onze banen in het weekend. Het ondernemen beviel ons zo goed dat we op zoek zijn gegaan naar een andere locatie voor uitbreiding. Deze vonden we in Dieden (Ravenstein).

Bedstee-Boerderij

Groepsaccommodaties

Onder de toren van Haren hebben we een voormalig melkvee bedrijf gekocht en zijn flink gaan verbouwen. In 2012 ontvingen we de eerste gasten in onze twee groepsaccommodaties. De luxe Bedstee Boerderij (tot 24 personen) en De Houten Hooihuisjes (tot 36 personen). De groepsaccommodaties verhuren we in de midweken tevens als vergaderlocaties. Dit kan met of zonder overnachting.

escape room

Escape room

In 2015 starten we één van de eerste escape rooms van Nederland en hebben deze inmiddels uitgebreid zodat je tot maar liefst 36 personen tegelijk en tégen elkaar kunt spelen. Kijk op www.escaperoomravenstein.nl voor meer informatie over onze escape room

barbecue tot buffet

Barbecue tot buffet

We maken jouw personeelsuitje, familiedag of vrijgezellendag graag tot een compleet uitje, met één contactpersoon en alles meteen gemakkelijk op één locatie. Natuurlijk mag bij een compleet dagje uit een hapje en drankje niet ontbreken, daarom hebben we een bakhuisje gebouwd en kun je sinds 2016 het hele jaar door terecht voor een barbecue of buffet in onze Binnenwei.

Offerte

Programma op maat?

We maken graag een programmavoorstel op maat voor jouw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Vraag een offerte aan of kijk op www.inallestraten.nl

Je kunt van de workshop drone vliegen een compleet uitje maken gecombineerd met een andere activiteit of barbecue, buffet of lunch. Zomaar een greep uit de mogelijkheden:

Escape room
Solex rijden
Speurtochten (binnenkort meer info)
Spellen
BBQ of pizza party in het Bakhuisje in de Boomgaard
BBQ , buffet of lunch in deBinnenwei
Groepsaccommodatie De Bedstee Boerderij
Groepsaccommodatie De Houten Hooihuisjes
Vergaderarrangementen (incl. overnachting mogelijk)

Like ons op facebook en je mist niets: www.facebook.com/inallestraten